4025 DEBRECEN, SZÉCHENYI U. 12.

Kasírozás

Kasírozáskor a képet teljes felületével felragasztjuk egy sima merev hordozó anyagra.Ez lehet hablemez, finn falemez, műanyag stb. A kasírozás visszabonthatatlan, végleges megoldás.

Korszerű vákuum hőkasírozó gépünk az egyik garancia arra, hogy a felkasírozott kép /gobelin, poszter vagy fotó/ élettartama és simasága hosszú távon biztosítva legyen.

Keretezés

Üzletünkben több, mint ezer féle képkeretből választhat úgy, hogy nagy raktárkészletünknek köszönhetően akár 24 órán belül elkészülhet a megrendelt munka.

Különlegesebb igény esetén további ezer féle keretmintából választhat, melyet megrendelünk a gyártótól. Raktárkészletünkben található cseh, olasz, angol, lengyel és szlovák gyártású képkeretléc.Tartunk blondel, ovál és kör alakú kereteket is.

Paszpartu

A paszpartu egy kb 1.6 mm vastag, a kép méretének megfelelő ablakvágással ellátott karton. A paszpartu az üveg és a kép között helyezkedik el, egy légrést biztosítva, hogy az alkotás ne érintkezzen az üveggel. A védelmen túl dekoratív hatással rendelkezik, mintegy "levegőssé" teszi a képet.

Többféle színben választható. Kollekciónkból nem hiányzik a szövethatású, bársony felületű, fémes bevonatú vagy márványozott hatású sem.

 

Fotók

Fontos!

 

Mivel méretre készült terméket állítunk elő, ezért telefonon vagy interneten nem tudunk megrendelést felvenni. Véleményünk szerint a szép dolgokat személyesen kell intézni.
Örömet okoz!

(c) 2014. Patai Képkeretezés | Honlap: SzegPisti | Minden jog fenntartva!